KAMENE VILE MARJAN

Za razliku od Pansiona Marjan koji se nalazi na južnoj strani otoka Hvara, Kamene ville Marjan su okrenute prema sjeveru, prema Jelsi i otoku Braču. Nalaze se na obronku 3 km od Jelse u jednom od najstarijih mjesta na otoku Hvaru, u selu Pitve. Uronjene u stari dalmatinski ambijent, okružene lavandom, smokvama, maslinama, s okućnicom od cca. 2000 m2.
Kompleks - ladanjsko imanje Kamene vile Marjan sastoji se od 3 kuće tradicijske dalmatinske kamene gradnje, očuvanih starinskih interijera, konobe, mirisnog-aromatičnog vrta i povrtnjaka i parkirališta.
Imanje se iznajmljuje isključivo kao cjelina, za grupe/obitelji do max.14 osoba. Atmosfera našeg ladanjskog imanja podsjetnik je na vremena u spomen onima koji su sve ovo prije nas stvorili, a nama ostavili u nasljedstvo čuvanje i obogaćivanje ponude modernim sadržajima. Zbog toga su tu suvremeni komfor, bazen, sauna, brojni sportski sadržaji, prostrano parkiralište, a po izboru mir i rekreacija te potpuno opuštanje. Ville Marjan su idealno mjesto za ugodan smještaj, odmor obitelji ili 2-3 grupe prijatelja uz osiguranu privatnost svih gostiju. 

Glavna vila je namještena tipičnim starinskim namještajem i očuvanim detaljima života proteklog vremena. Naravno, potrudili smo se da u tu nostalgičnu atmosferu uvedemo suvremene komponente koje boravak čine još udobnijim. U vili se nalaze dvije spavaće sobe s jednim kupatilom, kuhinjom te dnevnim boravkom. Na ulazu u vilu je terasa s vrtnim namještajem za 4 osobe. 
Annex je idealan izbor smještaja za parove ili tročlanu obitelj. Interijer je novoobnovljen i suvremeno namješten. Nalazi se na maloj uzvisini s koje se pogled širi prema Jelsi i dalje prema Braču. Kuća obiluje svjetlom, dok je noću pravo mjesto za uživanje pod zvijezdama i večernji povjetarac, uz čašu našeg domaćeg crnog vina. 
U novoj vili se nalazi jedna spavaća soba s kupatilom na katu, a u prizemlju je dnevni boravak s kaučom na razvlačenje.
NovosagraÄ‘ena,  suvremeno ureÄ‘ena i opremljena vila. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe, a u prizemlju  dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. Uz vilu je sagraÄ‘en tradicijski kameni komin s nadstrešnicom koji se može koristiti kao ljetna kuhinja ili za duga noćna druženja uz vatru, vino i hranu s roštilja. 

POŠALJI UPIT
Bazen Bazen, ukupno 10 ležaljka